5G- wat moet je ermee?!

antennes telecom

Al vele maanden maak ik mij zorgen over de komst van 5G. Ik heb de Haagse politiek al met diverse informatie gemaild zodat ze weten waar ze JA tegen zeggen als er als eerste in Den Haag in 2020 5G wordt uitgerold door de Telecom. Voor een nog snellere verbinding met je mobieltje en slimme apparatuur. MAAR: Wie zit er nou op te wachten?

Ik bereid mij alvast voor met beschermende kleding en ben ook met voedingssupplementen aan het kijken of je het immuunsysteem zodanig kunt versterken dat je er zo min mogelijk schade van zult ondervinden. Omdat ik ook Ict’er ben en al vele jaren dagelijks achter de computer zit weet ik hoe het is als je overgevoelig bent geworden door straling. Ik zie het bij mij als een beroepsziekte waarmee ik moet leren leven. Mijn geliefde computer geef ik niet op, want ik hou ervan om websites te maken en filmpjes, etc. Mijn gezondheid is mij natuurlijk ook erg belangrijk, maar ik durf te zeggen dat ik de overgevoeligheid al aardig onder controle heb gekregen. Ik hou ook van de vooruitgang in de maatschappij met alle techniek, want ik probeer zelf ook veel uit en kijk wat er allemaal op de markt wordt gebracht.

Toch blijf ik mij zorgen maken over de komst van 5G omdat er alle mensen en dieren worden opgescheept met nog veel sterkere straling, waar ze niet om vragen. Je kunt deze straling niet ontvluchten en met een knopje uitzetten zoals ik het thuis doe als ik merk dat het mij teveel wordt.

Inmiddels staan er voor de tweede keer artsen en wetenschappers op om er werk van te maken dat de internationale overheid 5G niet zomaar plaatst zonder uitgebreid gezondheidsonderzoek. Wie er meer over wil lezen kan dat hier doen:

https://www.vereniginghomeopathie.nl/nieuws/nieuwe-gezondheidsrisico%E2%80%99s-ontdekt-rond-5g-netwerk?fbclid=IwAR1qE8IBzcOTTVl0Wyd9nNgl8T137fND2az3c0LdKOX_DWnFYmbJs1u84u4

EN

Start