Vrijwilligers gezocht met Coronasymptomen!

Iedereen zal wel onderhand genoeg hebben van de beperkende coronamaatregelen, vandaar dat ik hoop dat ik enkele mensen kan vinden die aan mijn test mee willen doen.

Ik ben naast ICT’er al vele jaren een opgeleide orthomoleculaire suppletietherapeute, voedingsdeskundige en stresscounsellor met medische basiskennis. Dit houdt in dat ik o.a. met hoogwaardige vitaminen en mineralen het lichaam weer in balans kan brengen bij of na een ziekte of ander lichamelijk ongemak.

Na de uitbraak van Corona had ik het gevoel zelf slachtoffer te zijn van deze virus omdat ik 3 weken met griepklachten, oogpijnen en algehele malaise rondliep, die anders waren dan bij een normale griep. Testen werden toen nog niet zomaar uitgevoerd, waardoor ik helaas geen bewijs heb dat ik het echt heb gehad.

Ik heb toen echter veel mineralen uitgeprobeerd die anders altijd hielpen bij een normale griep, maar nu ineens niet meer. Totdat ik mij verdiepte in de werking van Corona en die organen wou reinigen die er het snelst van aangetast werden, zoals de luchtwegen.

Na een lange zoektocht had ik ineens iets gevonden, wat onmiddellijk werkte. Na 3 dagen was ik verlost van alle kwalen, waarmee ik toch wel 3 weken rond heb gelopen.

Ik mailde een viroloog om mijn bevindingen mee te delen, maar kreeg geen gehoor. Mijn huisarts was alleen nog maar voor spoed te bereiken en omdat ik weet dat vitamines en mineralen in de reguliere gezondheidszorg vaak niet serieus worden genomen, legde ik mij er snel bij neer dat ik met mijn ontdekking niet veel kon doen.

Zelf gebruik ik nu al 8 maanden uit voorzorg mijn mineralen die de luchtwegen  schoon houden. En ik heb deze ook in mijn omgeving reeds uitgedeeld, met een positief resultaat bij luchtwegklachten of andere symptomen, die ook bij Corona zouden kunnen horen. Ik persoonlijk ken echter niemand in mijn omgeving die ook daadwerkelijk bewezen Corona heeft of heeft gehad, ondanks dat het erg besmettelijk is en de ziekenhuizen vol zouden stromen. Ik ken wél mensen met klachten, maar die hebben zich niet laten testen.

Inmiddels zijn wij 10 maanden verder na mijn ontdekking en de vrijheid buiten wordt steeds beperkter. Ik heb niet het gevoel dat het op korte termijn beter wordt, vandaar dat ik nu alsnog wil kijken of ik wellicht een combinatie van hoogwaardige mineralen heb ontdekt waarmee je voldoende beschermd bent tegen invloeden van buitenaf. Wat zou het fantastisch zijn als dit zo is en ik op deze manier mensen kan helpen niet meer lang besmettelijk voor anderen te zijn.

Na dit uitgebreide verhaal is er dus nu mijn vraag: Zijn er enkele mensen met (recent bewezen) Coronaklachten die voor 5 dagen gratis mijn combinatie van vitamine en mineralen zouden willen uitproberen?

U kunt dit met uw huisarts bespreken als u dit graag wilt en eventueel nog medicijnen ernaast gebruikt. Ik kan u de hoofdbestanddelen uiteraard doorgeven en uw huisarts mag ook contact met mij opnemen. Wat ik wil is weten of uw klachten na 3 dagen sterk zijn afgenomen.

Heeft u interesse om mee te doen, stuur mij dan een persoonlijke boodschap via contact@mijncoach.com.